Головна Новини Суспільство події До України насувається атмосферний фронт, можливі дощі та сніг – прогноз синоптиків
commentss НОВИНИ Всі новини

До України насувається атмосферний фронт, можливі дощі та сніг – прогноз синоптиків

Синоптики дали прогноз щодо погоди у вихідні дні в Україні, а також попередили про мінливість погоди в найближчі дні

9 травня 2020, 20:01 comments6801
Поділіться публікацією:
До України насувається атмосферний фронт, можливі дощі та сніг – прогноз синоптиків

На Україну насувається холодний атмосферний фронт. Про це повідомила синоптик Наталка Діденко на своїй сторінці у Facebook.

За її прогнозом, 10-го травня в Україні дощі пройдуть періодично та місцями, а от серйозні опади — навряд. У південній частині та центрі взагалі більше прояснень із сонцем, додала Діденко.

Тоді як 11-го травня видно, що із Західної Європи до України наближається потужна смуга дощів, атмосферний фронт. Проте в понеділок, зазначила синоптик, українців ще порадує суха погода.

А от вже 12-го травня, заявила Діденко, атмосферний фронт принесе на значну частину території України серйозні дощі. Далі синоптик прогнозує похолодання, яке спричинить у західних областях України навіть сніг.

Слід додати, що за прогнозами Українського гідрометеорологічного центру, 10 травня дощитиме лише на Луганщині, в усіх інших регіонах – сонячно. Температура вдень коливатиметься від 16 до 18 градусів тепла, окрім західної частини України – там 20-25 градусів тепла. Вночі в Україні повітря прогріється до 5-10 градусів тепла.

А 11 травня, яке цього року є вихідним днем в Україні, Укргідрометцентр прогнозує усюди сонячну погоду, окрім Львівської, Івано-Франківської, Чернівецької та Ужгородської областей – там будуть дощі з грозами. Температура вдень становитиме 20-26 градусів тепла, найнижчі показники на сході країни. Вночі стовпчик термометру досягне 8-12 градусів тепла.

Як повідомляли "Коментарі" раніше, у 6 областях України триматиметься надзвичайний рівень пожежної небезпеки.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
Джерело: https://comments.ua
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!