Головна Новини Суспільство події Мільярд у "подарунок" для України від ЄС і майбутнє футболу в режимі онлайн: якою буде п'ятниця
commentss НОВИНИ Всі новини

Мільярд у "подарунок" для України від ЄС і майбутнє футболу в режимі онлайн: якою буде п'ятниця

Європарламент сьогодні розгляне питання про надання 1,2 млрд євро допомоги для України, а в Мережі відбудеться онлайн-засідання Української футбольної прем'єр-ліги, на якому обговорять, як догравати національний чемпіонат

15 травня 2020, 06:30 comments2721
Поділіться публікацією:
Мільярд у "подарунок" для України від ЄС і майбутнє футболу в режимі онлайн: якою буде п'ятниця

Допомога. Європарламент сьогодні в прискореному режимі розгляне питання про надання допомоги в розмірі 3 млрд євро для 10-ти країн-сусідів та країн-кандидатів на членство в Євросоюзі. Майже половину цих грошей — 1,2 мільярда — обіцяють Україні на подолання кризи, викликаної COVID-19. Однак для того, щоб це рішення набуло чинності, його повинні підтримати Європейський парламент і Європейська Рада.

Майбутнє українського футболу. Сьогодні в Мережі відбудеться онлайн-засідання Української футбольної прем'єр-ліги, на якому обговорять, як догравати національний чемпіонат. В кінці травня клуби Прем'єр-ліги хочуть відновити чемпіонат України, який довелося перервати через карантин, щоб завершити його в липні.

День чіпсів і панчіх. В цей день у світі відзначають Міжнародний день сім'ї, Міжнародний день відмовника від військової служби за переконаннями совісті, а також Міжнародний день клімату та Міжнародний день віртуального помічника. Тим часом у США святкують День пам'яті правоохоронців, День транспортного забезпечення оборони, День піццерійної вечірки, День шоколадних чіпсів, День зникаючих видів тварин, День нейлонових панчіх і День солом'яного капелюха. Православна церква 15 травня вшановує пам'ять Бориса і Гліба – молодших синів Володимира – хрестителя Київської Русі. А іменинники цього дня — Борис, Афанасій, Гліб, Давид, Зоя, Роман та Михайло.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
Джерело: comments.ua
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!