Головна Новини Суспільство події Mcdonald's буде виглядати зовсім інакше: що зміниться після закінчення карантину
commentss НОВИНИ Всі новини

Mcdonald's буде виглядати зовсім інакше: що зміниться після закінчення карантину

Карантин через коронавірус кардинально змінив звичні для багатьох людей речі

15 травня 2020, 05:30 comments2671
Поділіться публікацією:
Mcdonald's буде виглядати зовсім інакше: що зміниться після закінчення карантину

Після того, як ресторани швидкого харчування McDonald's знову відкриються для відвідувачів, клієнти побачать багато нововведень. Наприклад, на підлозі з'являться спеціальні наклейки із закликами дотримуватися безпечної дистанції. Також співробітники закладів будуть обслуговувати відвідувачів тільки в масках і можуть попросити вас відійти від інших людей. Про це пише CNN.

Мережа ресторанів McDonald's готується до відкриття на тлі ослаблення карантину через коронавірус. Зокрема американські ресторани вже отримали листи з керівництвом про те, як їм доведеться працювати. У рекомендаціях, викладені мінімальні санітарні і соціальні вимоги, які кожен повинен виконати перед відкриттям своїх ресторанів. Про зміст інструкції вперше повідомила газета The Wall Street Journal, основними пунктами стали такі:

1. Підлогові наклейки повинні допомогти людям дотримуватися дистанції в ресторанах.
2. Франчайзі, які оперують більш ніж 90% всіх mcdonald's по всьому світу, повинні будуть оплачувати свої власні постачання, йдеться в документі.
3. У довіднику докладно описано, як підтримувати чистоту ресторанів. Описані також рекомендації, як змусити відвідувачів дотримуватися дистанції в 1,5-2 метра і використовувати засоби індивідуального захисту.
4.Співробітники закладів повинні чистити і дезінфікувати після кожного столи використання та туалети кожні 30 хвилин. Mcdonald's рекомендує використовувати лист відстеження для документування чисток. Співробітники повинні мити руки кожну годину. Ресторани не повинні включати свої кіоски з сенсорними екранами, але якщо вони це роблять, ці екрани і клавіатурні колодки повинні бути очищені після кожного використання.
5. Керівництво по експлуатації описує способи для операторів ресторанів, щоб тримати клієнтів на відстані: вони повинні закрити деякі столи та зони відпочинку і використовувати наклейки на підлогу, щоб відзначити "чітко впізнавані шляху", які будуть тримати клієнтів на відстані 1,5-2 метри один від одного під час очікування в черзі. Ресторани також повинні залишати закритими ігрові майданчики і відключати будь-які інтерактивні ігри.
6. Співробітники, які працюють з їжею або обслуговують гостей, повинні носити рукавички.
7. Доведеться закрити бари самообслуговування з напоями. Замість цього співробітники повинні розливати напої для клієнтів.
8. Посібник також передбачає використання засобів індивідуального захисту для співробітників. Працівники повинні носити маски для обличчя або лицьові покриття, а всі співробітники, які звертаються з їжею або обслуговуванням, повинні носити рукавички.

Раніше "Коментарі" писали, що виробник автомобілів Ford знайшов спосіб, як боротися зі змінами клімату. Тепер автомобільні запчастини компанії будуть виготовлятися з перероблених кавових відходів з mcdonald's. Представники Ford розповіли, що переробкою відходів в біопластик займуться в спеціальній лабораторії.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Новини партнерів


Новини

Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!