Головна Новини Суспільство події Куди почнуть літати українські літаки і місця у владі для "Студії Квартал 95": якою була п'ятниця
commentss НОВИНИ Всі новини

Куди почнуть літати українські літаки і місця у владі для "Студії Квартал 95": якою була п'ятниця

Першими країнами, куди полетять літаки з українськими туристами, можуть стати Єгипет, Грузія і Туреччина, а в КВУ розповіли, скільки людей, з якими раніше співпрацював Зеленський, стали чиновниками

15 травня 2020, 19:00 comments2397
Поділіться публікацією:
Куди почнуть літати українські літаки і місця у владі для "Студії Квартал 95": якою була п'ятниця

Авіасполучення. Першими країнами, куди полетять літаки з українськими туристами, можуть стати Єгипет, Грузія і Туреччина. Про це розповіла речник українського Міністерства інфраструктури Оксана Герасимова. За її словами, переговори про відновлення авіасполучення вже ведуться. Узгодити всі деталі намагаються представники міністерства, Державіаслужби та авіакомпаній. Піднімається питання і регулярних перевезень, а саме — коли їх можна буде відновити в повному обсязі. Але перш за все, мова йде про чартерні рейси, які найчастіше використовують для перевезення туристів і туристичних груп. Першими країнами, з якими Україна може відновити авіасполучення, можуть стати Грузія, Туреччина і Єгипет, де туристичний сезон стартує з 1 липня.

Комуналка. Заборгованість населення за спожиті житлово-комунальні послуги (ЖКП) стрімко зростає. На кризу неплатежів наклалася корона-криза. Опитані виданням "Коментарі" експерти проаналізували, чи достатньо робить влада, щоб полегшити в цей складний період життя споживачів і не знищити постачальників послуг.

Порушник карантину. Сьогодні в київському супермаркеті по вул. Кудряшова стався конфлікт, який переріс в погрозу вбивством. Охоронець зробив зауваження одному з покупців, який зайшов без маски. У відповідь той дістав з кишені не засіб індивідуального захисту, а гранату. Як розповіли правоохоронці, між охоронцем та 38-річним уродженцем Черкаської області стався конфлікт, в результаті якого він дістав предмет, схожий на бойову гранату, і почав погрожувати співробітникам супермаркету. В результаті, на місце прибув наряд поліції: порушника затримали, а гранату, а також дві сигнальні ракети направили на експертизу. За попередніми даними, чоловік погрожував людям справжньою "РГД-5".

Люди Зеленського. Протягом першого року президентства Володимира Зеленського державні посади отримали більше 30 осіб, які раніше працювали в структурах "Студії Квартал 95", її дочірніх організаціях, а також співпрацювали із Зеленським на професійній основі. Про це повідомив Комітет виборців України. Відзначається, що з цього числа 12 осіб безпосередньо працювали в "Студії Квартал 95". У КВУ зазначили, що до цього більшість нинішніх діячів не мали досвіду роботи в державній сфері. Мова йде про нардепів, посади помічників, заступників та керівників Офісу президента, місця роботи в органах безпеки України, центральних органах виконавчої влади, або ж про членство в наглядових радах і комітетах. Повний перелік імен і посад опублікований на сайті КВУ.

Реформа. Національний банк України (НБУ) опублікував" Білу книгу "Майбутнє регулювання діяльності ломбардів". Експерти проаналізували для видання "Коментарі" цей секторальний документ про правила роботи ломбардів після того, як Нацбанк стане регулятором ринків небанківських фінансових послуг. Зокрема, одним з нововведень для ломбардів є дозвіл на здійснення обмінних операцій з валютою.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
Джерело: comments.ua
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!