Головна Новини Суспільство події Ймовірна причина обвалу будинку в Одесі і спалах коронавірусу у російській психлікарні: новини, які ви могли пропустити
commentss НОВИНИ Всі новини

Ймовірна причина обвалу будинку в Одесі і спалах коронавірусу у російській психлікарні: новини, які ви могли пропустити

В результаті обвалу житлового будинку в Одесі на руїни перетворилися 4 квартири

19 травня 2020, 08:01 comments2647
Поділіться публікацією:








Ймовірна причина обвалу будинку в Одесі і спалах коронавірусу у російській психлікарні: новини, які ви могли пропустити

Обвал будинку в Одесі

Будинок, який впав напередодні в Одесі, міг зруйнуватися через будівельні роботи неподалік. Про це розповів керівник обласної поліції Олег Бех. Ймовірно, поряд проводили земляні роботи і рух грунту спровокував падіння даху, а потім і стіни. На будівельному майданчику поліцейські виявили екскаватор. Однак водія на місці вже не було. Зараз правоохоронці з'ясовують, кому належить техніка і чи справді вона може бути причетна до обвалу. Нагадаємо, що ніхто з мешканців будинку не постраждав. Всього зруйновано 4 квартири.



Спалах коронавірусу в психлікарні

Спалах коронавірусу зафіксували у психоневрологічному інтернаті в російському Санкт-Петербурзі. Діагноз підтвердився у 467 осіб. З них 411 — це ті, що проживають в інтернаті, ще 56 — співробітники закладу. Про це повідомили в Комітеті соціальної політики міста. Загалом в Санкт-Петербурзі зафіксували майже 11 тисяч випадків COVID-19. Після російської столиці і Московської області це найвищий показник.


Пом'якшення карантину в Європі

Чехія і Словаччина частково відкривають кордони. Про це пише DW. Вже 26 травня огляд на чеських кордонах будуть проводити тільки вибірково, каже міністр охорони здоров'я Адам Войтех. Але все ж пропускати будуть тільки тих, у кого буде негативний тест на коронавірус. Подібне правило буде діяти, як мінімум, до 8 червня. Після його можуть скасувати для громадян країн, де випадків коронавірусу порівняно не так багато. Це Хорватія, Австрія і Словаччина. У самій Словаччині прем'єр оголосив, що вже з четверга, 21 травня, громадяни можуть на один день з'їздити в Австрії, Чехії, Німеччини, Хорватії, Польщі, Угорщини, Швейцарії та Словенії і при цьому не зобов'язані будуть сидіти по приїзду два тижні на карантині.


Докторська для лабрадора

Лабрадор у США отримав докторську ступінь. З 2014 року пес працював терапевтом в Коледжі ветеринарної медицини і допомагав людям, які страждають психічними захворюваннями, повідомляє ABC News. Йому 8 років і більшу частину свого життя від присвятив своїй роботі. Лабрадор так чи інакше був задіяний у більш ніж 7,5 тисячах індивідуальних та групових консультаціях. За це його і вирішили відзначити докторським ступенем, який вручили під час віртуальної церемонії. "Багато хто з наших пацієнтів, на жаль, добре ставлення з боку людей бачать не завжди, а ось поруч з собакою вони відчувають себе в безпеці", — розповів лікар-консультант.


Посмотреть эту публикацию в Instagram

Moose is so happy to serve the Hokie Nation, sharing smiles, tail wags, and his calming presence. On Friday, he humbly accepted an honorary doctorate from @vamdvetmed. We often say that we will never know Moose’s full impact. He is beloved by so many. The story of his DOG-torate has been making a splash nationally and internationally, and we are thrilled to know that Moose’s story is bringing hope and smiles to people all over the world. Moose leads his junior colleagues, Wagner, Derek, and Carson as the therapy dog team continues to serve at VT. #utprosim . Congratulations, Dr. Moose! See links in bio. @virginia.tech @vtmdvetmed @studentsatvt @cookcounselingcenter @vtrecsports @hokiewellness @hokiesports @servicedogsva @guidingeyes @camilleschrier @the_hokiebird @vtgrowley #hokies @hokiepets @huffpost @goodmorningamerica @hodakotb @todayshow @latenightseth @fallontonight @theellenshow @colbertlateshow

Публикация от Moose, Derek, Wagner & Carson (@vttherapydogs)

Також дізнайтеся, що віщують зірки на вівторок, 19 травня, всім знакам зодіаку.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!