Головна Новини Суспільство події Покров після трансформації став найкомфортнішим містом в країні – Голик
commentss НОВИНИ Всі новини

Покров після трансформації став найкомфортнішим містом в країні – Голик

Юрій Голик розповів, як місто Покров Дніпропетровської області за 4 роки перетворилося з непримітного райцентру в найкомфортніше місто в країні

22 травня 2020, 13:15 comments3529
Поділіться публікацією:
Покров після трансформації став найкомфортнішим містом в країні – Голик

Всього за 4 роки скромне місто з населенням 40 тис осіб з нічим не примітного райцентру з розбитими дорогами і комунальними проблемами перетворилось на найкомфортніше місто в країні. Юрій Голик, який займав посаду радника голови Дніпропетровської ОДА в 2015-2019 роках, показав у Facebook результати змін.

"Просто красиві фото невеликого міста, зміненого за чотири роки — з 2015 по 2019 рік — до невпізнання і яке продовжує змінюватися. Це — Покров в Дніпропетровській області. Найкомфортніше місто в країні серед не обласних центрів", — пише він.

picture

У 2015 році, коли головою Дніпропетровської обладміністрації став Валентин Резніченко, а вибори мера в Покрові виграв Олександр Шаповал, почалася модернізація міста. У стислі терміни вдалося оновити тепломережі й залучити інвестора, який побудував у Покрові першу котельню на альтернативних джерелах енергії.

Вперше за 40 років тут збудували новий дитячий садок, а школи пройшли повну реконструкцію, перетворившись в сучасні інклюзивні центри, куди учням хочеться ходити. Капітально відремонтували основні дороги й повністю перебудували Центральний парк.

Все це стало можливим завдяки децентралізації та підтримки Дніпро ОДА.

picture

Раніше Юрій Голик розповів, як у Дніпрі в 2017 році відкрили Алею пам'яті героїв, які віддали своє життя за незалежність в російсько-українській війні.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!