Головна Новини Суспільство події Нацкорпус вимагає від Баканова та Малюськи відреагувати на антиукраїнську діяльність депутатів ОПЗЖ
commentss НОВИНИ Всі новини

Нацкорпус вимагає від Баканова та Малюськи відреагувати на антиукраїнську діяльність депутатів ОПЗЖ

Білецький звернувся до Баканова та Малюськи з вимогою розслідувати діяльність ОПЗЖ

23 травня 2020, 18:15 comments2789
Поділіться публікацією:








Нацкорпус вимагає від Баканова та Малюськи відреагувати на антиукраїнську діяльність депутатів ОПЗЖ

Активісти Нацкорпусу влаштували пікет під стінами київського офісу “Опозиційної платформи – За життя”. Головні вимоги – розслідувати антиукраїнську діяльність членів партії ОПЗЖ та, зокрема, регулярні зустрічі Віктора Медведчука з чиновниками країни-агресора. Про це йдеться на сайті “Національного Корпусу”.


Повідомляється, що лідер партії Андрій Білецький особисто звернувся до голови СБУ Івана Баканова та міністра юстиції України Дениса Малюськи з вимогою відреагувати на діяльність ОПЗЖ, яка, на його думку, загрожує територіальній цілісності України.

“Ми, Національний Корпус, вже подали відповідну заяву в СБУ з вимогою розпочати провадження проти очільників ОПЗЖ та до Мін'юсту з позовом до суду по факту вчинення партією державної зради”, – повідомляється на сайті Нацкорпусу.

Відомо, що рішення провести акцію під стінами офісу ОПЗЖ пов'язане зі святом українського козацтва 23 травня – Днем героїв.

Наразі протест Нацкорпусу триває. Активісти розвісили біля офісу плакати “Опозиційна платформа – проти життя”. Повідомляється, що на місце вже прибула поліція та затримала кількох активістів.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
Джерело: https://t.me/nationalcorps
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!