Головна Новини Суспільство події У Росії розбився військовий вертоліт і продовження арешту Кузьменко: новини, які ви могли пропустити
commentss НОВИНИ Всі новини

У Росії розбився військовий вертоліт і продовження арешту Кузьменко: новини, які ви могли пропустити

Військовий вертоліт Мі-8 в Росії впав під час випробувань, які вирішили провести після техобслуговування

26 травня 2020, 08:32 comments2436
Поділіться публікацією:
У Росії розбився військовий вертоліт і продовження арешту Кузьменко: новини, які ви могли пропустити

Аварія військового вертольота в Росії

Військовий вертоліт Мі-8 розбився в Росії. Аварія трапилася на Чукотці, в аеропорту Анадиря. Через технічну несправність вертоліт здійснив жорстку посадку, повідомляє "РИА Новости", посилаючись на дані рятувальників. Під час посадки повітряне судно вдарилось об землю і загорілося. Врятувати чотирьох членів екіпажу не вдалося, всі вони загинули. Цей вертоліт нещодавно пройшов техобслуговування і пілоти повинні були провести випробування. Проблеми виникли на висоті близько 30 метрів. Що саме сталося — в силових відомствах поки що не уточнюють.


Арешт підозрюваної у вбивстві Шеремета

Юлія Кузьменко наступні 2 місяці пробуде в СІЗО. Підозрюваній у вбивстві журналіста Павла Шеремета суд продовжив арешт про 24 липня. І це не дивлячись на спробу адвоката оголосити судді відвід. Тарас Беспалий впевнений, що суддя Віталій Писанець отримав цю справу на розгляд не випадково. У відведенні судді адвокату відмовили. А ось клопотання прокурорів про продовження арешту Кузьменко задовольнили. Раніше також суд продовжив арешт ще одному підозрюваному у справі Шеремета — колишньому АТО-шнику Андрію Антоненку. А ось третій фігурантці справи — Яні Дугарь — запобіжний захід змінили. Замість нічного домашнього арешту їй запропонували внести заставу 168 тисяч гривень. Крім того, вона буде зобов'язана носити електронний браслет.


Ослаблення карантину в Польщі

У Польщі планують послабити масковий режим. МОЗ прогнозує, що до кінця тижня ситуація в країні нормалізується, що дозволить дещо пом'якшити карантин. Нові правила носіння масок пообіцяли оприлюднити вже сьогодні, 26 травня. Про це заявив глава МОЗ Лукаш Шумовський, повідомляє "Польське радіо". Також полякам планують дозволити проводити невеликі урочистості, наприклад, весілля. З початку спалаху в країні захворіли на коронавірус більше 21 з половиною тисяч осіб. За минулу добу нових випадків було трохи більше сотні.


Закриті кордони США

Заборону на в'їзд з Бразилії в США вирішили перенести. Раніше планувалося, що туристів та інших приїжджих з даної країни Південної Америки перестануть пускати в Штати з четверга, 28 травня. Але, в підсумку, в Білому домі передумали. Як йдеться у новій заяві, заборона почне діяти вже сьогодні, 26 травня, о 23:59. Бразилія, нагадаємо, стала новим епіцентром спалаху коронавірусу. За загальною кількістю інфікованих країна вийшла на друге місце у світі. За вчора там померли від COVID-19 понад 800 осіб.


Також дізнайтеся, що обіцяють зірки всім знакам зодіаку на вівторок, 26 травня.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!