Головна Новини Суспільство історія Боротьба з націонал-соціалізмом: в Австрії з дому Гітлера зроблять поліцейську дільницю
commentss НОВИНИ Всі новини

Боротьба з націонал-соціалізмом: в Австрії з дому Гітлера зроблять поліцейську дільницю

Австрійська влада викупила його за 812 тисяч євро у екс-власниці, якій будинок належав майже 100 років

20 листопада 2019, 12:52 comments1968
Поділіться публікацією:
Боротьба з націонал-соціалізмом: в Австрії з дому Гітлера зроблять поліцейську дільницю

В Австрії з будинку, в якому в дитинстві жив Адольф Гітлер, зроблять поліцейську ділянку. На думку місцевої влади, це допоможе уникнути паломництва націонал-соціалістів і прибере будь-які нагадування про нацизм. Про це повідомляє німецька газета Die Zeit.

Так, будівля, в якій глава націонал-соціалізму жив до трьох років, знаходиться в місті Браунау-на-Інні. Австрійська влада викупила його за 812 тисяч євро у екс-власниці, якій будинок належав майже 100 років. Однак в'їхати в нього правоохоронці поки не зможуть: триповерхову будівлю спершу необхідно реконструювати.

"В цьому місяці буде проводитися архітектурний конкурс в масштабах ЄС. Результати конкурсу очікуються в першій половині 2020 року", — пише видання.

Зазначимо, що раніше будинок хотіли і зовсім знести, проте пізніше з нього зробили притулок для людей з інвалідністю.

Портал "Коментарі" також писав, що в Україні відбулася прем'єра нової постановки Театру Олександра Меламуда — музична комедія "Весна для Гітлера". Такого Україна ще не бачила. Те, що відбувалося на сцені, не вписувалося ні в які звичні для українського глядача рамки, це було справжнє бродвейське шоу.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Новини партнерів


Новини

Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!