Головна Новини Суспільство історія "Непотрібна дружина": ЗМІ з'ясували, як живе Людмила Янукович після втечі чоловіка
commentss НОВИНИ Всі новини

"Непотрібна дружина": ЗМІ з'ясували, як живе Людмила Янукович після втечі чоловіка

Колишня дружина Віктора Януковича торгує імпортною "заборонкою" в Криму

28 січня 2020, 22:10 comments45479
Поділіться публікацією:
"Непотрібна дружина": ЗМІ з'ясували, як живе Людмила Янукович після втечі чоловіка

Колишня дружина екс-президента України Віктора Януковича Людмила імовірно, володіє мережею елімісцевих продуктових супермаркетів в Севастополі. Про це повідомляє "Радіо Свобода" у своєму розслідуванні про майно Януковичів після раптової втечі глави сімейства в Ростов в 2014 році.

Так, згідно з даними журналістів, Людмила Янукович була змушена залишити Київ і виїхати до Ялти, де розташований сімейний особняк. Там вона й зустріла анексію Російською Федерацією і продовжила вести досить не публічний і навіть самітницький спосіб життя.

При цьому через систему посередників колишня дружина президента-втікача імовірно, володіє мережею елітних продуктових супермаркетів у Севастополі під назвою "Меркурій". За даними ЗМІ мастроном "Меркурій" прославився тим, що спритно зумів уникнути необхідності дотримуватися санкційного законодавства. Магазини мережі відкрито торгують французькими сирами та іспанськими м'ясними делікатесами.

Севастопольські наглядові органи намагаються не помічати того факту, що "Меркурій" явно порушує введене ухвалою уряду РФ ембарго на ввезення сільськогосподарської продукції з країн Євросоюзу. У минулому В супермаркет кілька разів заходили наглядові органи і вилучали заборонені товари, проте вже через короткий час елітні товари з заходу знову надходили на прилавок.

При цьому, як зазначили журналісти, місцеві жителі досить байдуже ставляться до того, що компанія Людмили Янукович широко користується привілеями, про які іншим ритейлерам залишається тільки мріяти.

Зазначимо, що подружжя Януковичів почала жити окремо ще до подій Євромайдану, а вже після нього колишній глава держави зізнався, що втік в Ростов разом зі своєю коханкою, а дружина Людмила була змушена залишитися в Україні, незважаючи на можливе переслідування.

Нагадаємо, раніше портал "Коментарі" повідомляв, що екс-президент Віктор Янукович, проживає в Підмосков'ї, ще восени висловлював бажання через своїх адвокатів повернутися в Україну.






Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!