Головна Новини Суспільство права людини "Щастя і Станиця наші!" У "ЛНР" вибухнули новими заявами
commentss НОВИНИ Всі новини

"Щастя і Станиця наші!" У "ЛНР" вибухнули новими заявами

Бойовики не пропускають через міст навіть представників Держслужби з надзвичайних ситуацій

7 серпня 2019, 01:21 comments4822
Поділіться публікацією:








"Щастя і Станиця наші!" У "ЛНР" вибухнули новими заявами

Представники "ЛНР" влаштували перепалку з української стороною, заявляючи претензії на населені пункти Щастя та Станиця Луганська, де бойовики перешкоджають розмінування мосту.

Відео з представниками бойовиків Владиславом Дейнего і Ольгою Копцев опублікував "5 канал".

Вони нахамили голові Станично-Луганської військово-цивільної адміністрації Юрію Золкіну і заявили, що Мінськими угодами Станиця і Щастя "їх". У той же час Золкин заперечив, нагадавши, що лінія розмежування проходить по середині річки Сіверський Донець.

Також Копцева вимагала від журналістів припинити зйомку і штовхнула оператора.

"Вони прийшли до нас, коли я давав інтерв'ю "5 каналу". Пізніше виявилося, що вони чекали якусь Оонівську делегацію, але на тій стороні не могли почекати, а перейшли через міст, який зруйнований, щоб чекати їх тут", — сказав Золкин в коментарі Громадскому.

Він зазначив, що на відміну від української сторони, бойовики не пропускають через міст навіть представників Держслужби з надзвичайних ситуацій.

"Саме людина у військовій формі на тій стороні з пов'язками ОЦКК — кричить: вимагаю зупинитися, інакше це буде розцінюватися як акт агресії проти "ЛНР", — розповів Золкин.

Він додав, що досі бойовики не розібрали зі свого боку бетонні укріплення, тому українська сторона очікує, коли вони це зроблять.

Таким чином, після розведення сил у Станиці представники "ЛНР" вільно потрапляють на територію, контрольовану Україною, тоді як з української сторони офіційних осіб не пропускають люди з нашивками ОЦКК.


Як раніше повідомляло видання "Коментарі", 24 липня з невизнаною "ЛНР" на підконтрольну Україні територію було передано 64 людини, які відбували покарання у колоніях на окупованій території Луганської області.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!