Головна Новини Суспільство права людини Дочка політв'язня Бекірова вимагає у Зеленського врятувати її батька
commentss НОВИНИ Всі новини

Дочка політв'язня Бекірова вимагає у Зеленського врятувати її батька

Елеонора Бекірова назвала це питанням життя і смерті

7 серпня 2019, 14:49 comments5060
Поділіться публікацією:
Дочка політв'язня Бекірова вимагає у Зеленського врятувати її батька

Дочка кримського татарина Едема Бекірова, який з минулого року знаходиться у російській в'язниці, Елеонора звернулася з терміновим листом до президента України Володимира Зеленського, заявивши, що батько гине. Звернення жінка опублікувала на своїй сторінці в Facebook.

"Мій батько Едем Бекіров вмирає, і мені вже немає у кого просити допомоги. Але зараз я не прошу, а вимагаю. Як громадянка України і як дочка вмираючого батька, я маю на це повне право. Я вимагаю вжити всіх заходів, щоб домогтися надання допомоги моєму батькові, домогтися його лікування і в кінцевому рахунку звільнення ", — зазначено в повідомленні.

Нагадаємо, 1 серпня Едем Бекіров заявив про відмову від їжі і лікування у разі, якщо його етапують до ув'язнення в Красноперекопськ.

"Мій батько інвалід першої групи, у нього ампутована нога з незагоєною раною, нижній млявий парапарез ніг, після перенесеного інфаркту його прооперували і встановили 4 шунта в серце, яке в будь-який момент може зупинитися. Його цукровий діабет вимагає щоденної допомоги, яку він не отримує ось уже 238 днів ", — позначила Елеонора Бекірова всю відчайдушність становища її батька.

Вона окреслила, що наступне судове засідання у справі відбудеться вже завтра і якщо судді не звільнять Бекірова з-під варти, він має намір втілити в життя свої заяви про голодування, що на цей раз буде для нього фатальним.

"Я вимагаю від Вас зробити це. Для мого батька, для мене і його рідних, для всіх, кому він був близький це не питання політики і дипломатичних домовленостей — це питання життя і смерті людини", — резюмує на адресу глави держави Елеонора Бекірова .

Нагадаємо, минулого місяця між Україною і Росією відбувся обмін списками ув'язнених.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!