Головна Новини Суспільство права людини Головний митник України одружився
commentss НОВИНИ Всі новини

Головний митник України одружився

Максим Нефьодов скористався послугою "шлюб за добу"

11 серпня 2019, 12:39 comments7445
Поділіться публікацією:
Головний митник України одружився

Новий голова Державної митної служби Максим Нефьодов одружився на своїй коханій Яні Калмикової, з якої раніше жив у цивільному шлюб. Про це Нефьодов повідомив на своїй сторінці в Facebook.

Пара скористалася послугою "шлюб за добу".

"Протестували послугу Міністерства Юстиції шлюб за добу. Нормально вийшло, найскладніше, звичайно, умовити наречену. Кільце собі купив за годину до церемонії", — написав Нефьодов.

Максим Нефьодов був першим заступником міністра економічного розвитку і торгівлі в уряді Гройсмана.

Як пише "Країна", його дружина Яна Калмикова працює в "Метінвест холдингу", який відноситься до структур олігарха Ріната Ахметова.

Дані Яни Калмикової фігурують в звіті корпорації перед інвесторами за 2018 рік. Її посада вказана як "менеджер зі зв'язків з інвесторами". До "Метінвесту" дружина Нефедова працювала в Росії.

Сергій Калмиков, тесть нового начальника митниці Нефедова, більше 20 років працював заступником начальника слідчого управління ГУМВС Львівської області. З 2011 року він вийшов на пенсію і зайнявся адвокатською діяльністю.

picture

picture

picture

Як раніше повідомляло видання "Коментарі", в мережі з'явився перший з шести роликів комедії "Божевільна весілля 2", перша частина якої встановила касовий рекорд.Події нового фільму відбуваються через рік після "Божевільною весілля". Олексій Завгородній (Позитив – учасник гуртів "Время и Стекло" та MOZGI) з'явиться у фільмі в новому амплуа. Співак приєднається до комедійного дуету батька Євлампія (Потапа) та диякона Пилипона (MONATIK) в ролі хориста Кіндрата.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!