Головна Новини Суспільство права людини Стало відомо, кого найчастіше розшукує Інтерпол
commentss НОВИНИ Всі новини

Стало відомо, кого найчастіше розшукує Інтерпол

Балканські країни лідирують за кількістю розшукуваних громадян

12 серпня 2019, 16:04 comments3480
Поділіться публікацією:
Стало відомо, кого найчастіше розшукує Інтерпол

Основну частину в списку осіб, що розшукуються по лінії Міжнародної організації кримінальної поліції (Інтерпол) складають громадяни балканських країн. Про це повідомляє албанська телеканал Top Channel.

Відзначається, що на сьогоднішній день серед розшукуваних Інтерполом числяться 116 громадян Албанії, 99 громадян Боснії і Герцеговини і 50 громадян Болгарії.

Далі в списку йдуть Румунія — 48 розшукуваних осіб, Франція — 28, Сербія — 25, Хорватія — 22. В кінці списку знаходяться Ірландія, Ісландія і Люксембург — по одному розшукуваному.

На даний момент Інтерпол об'єднує 192 держави. Інтерпол ставить перед собою два завдання: забезпечити і розвивати взаємне співробітництво кримінальних поліцій різних країн (у відповідності з національними законодавчими базами і Декларацією прав людини); створення і розвиток організацій, здатних ефективно боротися з міжнародною злочинністю і попереджати її.

Незважаючи на досить широкі задачі, рамки діяльності Інтерполу строго обмежені. Статут його забороняє втручання в справи політичного, військового, релігійного або расового характеру. Інтерпол поважає національні суверенітети і бореться тільки з общекриминальными злочинами.

Як повідомляв портал "Коментарі", влада Єгипту попросили Інтерпол розшукати бюст фараона, проданий через аукціон.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!