Головна Новини Суспільство права людини Учасниця "Міс Україна" потрапила в скандал через величезну грудь
commentss НОВИНИ Всі новини

Учасниця "Міс Україна" потрапила в скандал через величезну грудь

Журналісти відвели Кіосе до пластичного хірурга

13 серпня 2019, 01:55 comments6049
Поділіться публікацією:
Учасниця "Міс Україна" потрапила в скандал через величезну грудь

Навколо учасниці конкурсу краси "Міс Україна-2019" Марини Кіосе розгорівся скандал з-за звинувачень в тому, що у неї штучна груди, що є грубим порушенням умов. Про це йде мова в сюжеті "ТСН"

Все почалося з атаки в соціальних мережах.

"Навіщо ви брешете, що у вас свої груди? Видно, що силікон", "Груди такого розміру натуральна така не буде", "Скільки грошей за таку груди заплатила?" – писали дівчині.

Щоб дізнатися, чи не бреше вона, журналісти відвели до Кіосе пластичного хірурга. Лікар використав три способи для перевірки форм дівчини.

"Перший спосіб – пальпатурный. Другий – знизу посвітити на груди ліхтариком в темряві. Третій – зовнішній вигляд грудей в лежачому положенні. Якщо груди розходиться – значить натуральна", – пояснив хірург.

Всі три перевірки Кіосе пройшла успішно.

picture

picture


Як повідомляли "Коментарі", в Амстердамі був оголошений переможець престижного міжнародного конкурсу World Press Photо. Кращим у цьому році був визнаний знімок венесуельського фотографа Рональдо Шемидта. Він зобразив протестуючого, охопленого вогнем після зіткнення з поліцією. На фотографії Шемидта зображений мітинг проти Ніколаса Мадуро. Демонстрант — 28-річний Хосе Віктор Саласар Балса — біжить в протигазі, охоплений огном. Знімок був зроблений 3 травня 2017 року в Каракасі.

 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Новини партнерів


Новини

Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!