Головна Новини Суспільство права людини Підозрюваного у вбивстві 11-річної Даші Лук'яненко направили на психіатричну експертизу
commentss НОВИНИ Всі новини

Підозрюваного у вбивстві 11-річної Даші Лук'яненко направили на психіатричну експертизу

Тарасов перебуває під вартою з 21 червня

14 серпня 2019, 01:11 comments2069
Поділіться публікацією:
Підозрюваного у вбивстві 11-річної Даші Лук'яненко направили на психіатричну експертизу

Підозрюваному у вбивстві 11-річної Даші Лук'яненко Миколі Тарасову призначили психіатричну експертизу. Про це повідомляє "Думська".

Згідно постановою суду від 9 серпня, Тарасова направлять в Одеський обласний центр психічного здоров'я для проходження стаціонарної комплексної судової психолого-психіатричної експертизи для встановлення її психічного стану в момент скоєння злочини.

Клопотання про проведення огляду слідчий подав, а прокурор підтримав. Підозрюваний і його захисник проти проведення експертизи не заперечували.

22-річному Миколі Тарасову інкримінують злочини, передбачені одразу чотирма статтями Кримінального кодексу України: частина 2 ст. 146, частина 4 ст. 152, пункти 2 і 10 частини 2 ст. 115, ст. 297 — "викрадення", "замах на зґвалтування неповнолітньої", "вбивство неповнолітнього, поєднане зі зґвалтуванням" і "наругу над тілом".

 Як повідомляли "Коментарі", 23 червня дівчинка вийшла з дому в Суворовському районі і донині місце її перебування невідоме. Співробітники поліції звертаються до небайдужих громадян з проханням допомогти в пошуках дівчини і повідомляти на телефон "102" у випадку, якщо кому-небудь відома інформація про неї.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!