Головна Новини Суспільство права людини Розгляд апеляції на арешт Вишинського відкладено, - суд
commentss НОВИНИ Всі новини

Розгляд апеляції на арешт Вишинського відкладено, - суд

Причиною перенесення розгляду апеляції стала хвороба судді

20 серпня 2019, 12:18 comments1594
Поділіться публікацією:
Розгляд апеляції на арешт Вишинського відкладено, - суд

Київський апеляційний суд відклав розгляд скарги захисту на рішення Подільського районного суду Києва про продовження утримання під вартою головного редактора РІА "Новості-Україна" Кирила Вишинського.

"Розгляд апеляції відкладено через хворобу судді", — сказали в прокуратурі АРК.

Нагадаємо, Подільський районний суд Києва в липні продовжив на два місяці запобіжний захід Вишинському, обвинуваченого українськими правоохоронцями в державній зраді. Арешт продовжено до 19 вересня без визначення розміру застави.

15 травня 2018 року співробітники Служби безпеки України затримали Вишинського в Києві. Тоді вони провели обшуки в офісі "РІА Новини-Україна" в Києві. Вишинському оголосили про підозру у кримінальному провадженні, відкритому за ч. 1 ст. 111 (державна зрада) Кримінального кодексу України.

16 травня Вишинського привезли в Херсон, де 17 травня суд обрав йому запобіжний захід у вигляді утримання під вартою. Херсонський суд вже кілька разів продовжував Вишинському термін утримання під вартою, а апеляційний суд підтверджував ці рішення.

Як повідомляв сайт "Коментарі", Подільський районний суд Києва продовжив на два місяці запобіжний захід у вигляді утримання під вартою Кирилу Вишинському.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!