Головна Новини Суспільство права людини Троє росіян, затриманих в Україні, готуються до обміну
commentss НОВИНИ Всі новини

Троє росіян, затриманих в Україні, готуються до обміну

Росіян звинувачували в дезертирстві, держзраді і сепаратизмі

22 серпня 2019, 11:11 comments3028
Поділіться публікацією:
Троє росіян, затриманих в Україні, готуються до обміну

Росіяни Максим Одинцов, Олександр Баранов та Євген Мефедов проходять юридичну процедуру оформлення обміну утримуваними особами з РФ. Про це в четвер, 22 серпня, повідомив їхній адвокат Валентин Рибин.

"Мої підзахисні проходять юридичну процедуру оформлення обміну. Обмін повинен відбутися найближчим часом", — сказав він.

Рибін уточнив, що мова в тому числі йде про громадян РФ Одинцові, Баранові, які були визнані в Україні винними у дезертирстві, державній зраді й засуджено до 14 і 13 років позбавлення волі відповідно, а також про відомого у справі про трагедію 2 травня 2014 року в Одесі Мефедові, на даному етапі звинуваченого у сепаратизмі і відпущеним під заставу.

За словами адвоката, у списку є і інші особи, але прізвища решти він не уточнив. "Всі вони концентруються у пунктах збору і скоро, сподіваюся, будуть відправлені на обмін", — додав Рибин.

Як повідомляв сайт "Коментарі", незабаром Україна і Росія можуть обмінятися утримуваними особами, в тому числі, полоненими українськими моряками, затриманими восени минулого року в Керченській протоці. Про це у своєму Telegram-каналі повідомив директор російського Центру політичної кон'юнктури Олексій Чеснаков, який входить в оточення радника президента РФ Володимира Путіна Владислава Суркова.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!