Головна Новини Суспільство права людини Порошенко розповів, про що його допитували в ГБР
commentss НОВИНИ Всі новини

Порошенко розповів, про що його допитували в ГБР

В ході допиту екс-президенту ставили питання про Керченській інцидент

13 вересня 2019, 13:39 comments2015
Поділіться публікацією:
Порошенко розповів, про що його допитували в ГБР

Колишнього президента України Петра Порошенка допитали у справах про націоналізацію "Приватбанку" і захоплення українських моряків у Керченській протоці. Про це повідомив екс-президент після закінчення допиту.

"Сьогодні задавали питання по моряків, по Керченській протоці. Їм недостатньо рішення Міжнародного трибуналу, який визнав правоту України у праві користуватися українською Керченською протокою та українською Азовським морем... Державне бюро розслідувань проводить розслідування в частині правомірності, чи має право Україна захищати своє водний простір", — зазначив він.

В ГБР також запитували про обставини проведення наради в адміністрації Президента, де раніше обговорювали ризики, які стоять перед країною, в зв'язку з прийняттям рішення обласним судом за ренаціоналізації Приватбанку України.

Порошенко заявив, що відбулися слідчі дії у спробі скасування націоналізації Приватбанку суддями Окружного адміністративного суду.

"Було зазначено, що дії, які я зробив з точки зору захисту інтересів прав держави, з точки зору інтересів 20 млн вкладників Приватбанку — незаконні", — уточнив Порошенко.

Як повідомляв портал "Коментарі", п'ятий президент України Петро Порошенко не прийшов на допит в Державне бюро розслідувань, запланований на 6 вересня.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!