Головна Новини Суспільство права людини Сноуден розповів про таємне весілля в Росії
commentss НОВИНИ Всі новини

Сноуден розповів про таємне весілля в Росії

Сноуден возз'єднався зі своєю коханою Ліндсей Міллс в Росії

14 вересня 2019, 06:05 comments1972
Поділіться публікацією:
Сноуден розповів про таємне весілля в Росії

Екс-співробітник американських спецслужб Едвард Сноуден розповів в інтерв'ю британській газеті Guardian, що одружився на своїй коханої Ліндсей Міллс у Росії два роки тому.

У жовтні 2014 року повідомлялося, що Сноуден возз'єднався зі своїй коханій Ліндсей Міллс у Росії, де серпні того ж року отримав трирічний вид на проживання.

"Він розповів, що він таємно одружився на своїй дівчині Ліндсей Міллс два роки тому в російському Рагсі", — пише газета

У 2013 році колишня російська розвідниця Ганна Чапман, стала однією з фігурантів шпигунського скандалу у США в 2010 році, запропонувала руку і серце розшукуваному американською владою екс-співробітник ЦРУ Едварду Сноудену. "Сноуден, ти одружишся на мені?" — написала 31-річна Чапман по-англійськи у своєму мікроблозі Twitter. Деякі ЗМІ, посилаючись на Twitter, який нібито належить Сноудену, написали, що він згоден на одруження. Жодних підтверджень того, що цей аккаунт дійсно був зареєстрований самим Сноуденом, не було.

Як раніше повідомляло видання "Коментарі", російська влада продовжили на два роки посвідку на проживання в країні колишньому співробітникові Агентства національної безпеки США Едварду Сноудену, заявила офіційний представник МЗС Росії Марія Захарова

"Якісь дивні ці "колишні" у них. Британський "екс" накопав на американського президента якусь нісенітницю. Американський вже не перший раз відзначається вкрай людиноненависницькими заявами. Не так давно саме цей самий Морелл закликав вбивати росіян в Сирії. Найсмішніше, що колишній заступник глави ЦРУ !!! не знає, що Сноудену тільки що продовжено термін виду на проживання в Росії ще на пару років", — написала Захарова на своїй сторінці в Facebook.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!