Головна Новини Суспільство права людини На перепись населения в 2020 выделят более 3 млрд грн
commentss НОВИНИ Всі новини

На перепись населения в 2020 выделят более 3 млрд грн

Начнется перепись в 2019 году

16 вересня 2019, 19:36 comments2019
Поділіться публікацією:
На перепись населения в 2020 выделят более 3 млрд грн

В Україні в 2020 році може пройти перепис населення, на яку Кабінет міністрів готовий виділити 3,4 мільярда гривень. Про це повідомляє видання "Українські новини", посилаючись на законопроект про державний бюджет на 2020 рік (№2000), зареєстрованому в Раді 15 вересня.

Зазначена сума передбачена в числі витрат Державної служби статистики.

Відзначається, що в липні глава держави Володимир Зеленський доручив Кабміну розглянути питання створення єдиного державного веб-порталу електронних послуг, до лютого 2020 року провести верифікацію набору ідентифікаційних даних фізичних осіб в національних електронних інформаційних ресурсах і за результатами розглянути можливість введення електронної перепису населення.

Нагадаємо, раніше портал "Коментарі" повідомляв, що глава уряду Олексій Гончарук заявив про частковий перепис населення вже в 2019 році. Відзначимо, що в останній раз перепис населення проводився в 2001 році. На той час в Україні проживало 48 мільйонів 457 тисячі осіб.

При цьому спочатку перепис населення України планували провести в 2020 році за допомогою смартфонів. Пізніше в Офісі президента Володимира Зеленського виступили з пропозицією перенести цю подію на грудень 2019 року. При цьому, через можливі великі розтрати, вирішено було провести перепис в паперовому варіанті.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!