Головна Новини Суспільство права людини До Умані почали з'їжджатися хасиди
commentss НОВИНИ Всі новини

До Умані почали з'їжджатися хасиди

Рятувальники розгорнули спеціальне палаточне містечко

24 вересня 2019, 13:20 comments2359
Поділіться публікацією:
До Умані почали з'їжджатися хасиди

В Умань на святкування Рош ха-Шана з учорашнього дня почали приїжджати паломники — хасиди, яких вже налічується 1 930 чоловік. Про це повідомляє прес-служба Державної служби України з надзвичайних ситуацій.

В зв'язку з цим Черкаські рятувальники перейшли на посилений варіант несення служби. Вони здійснили розгортання спеціального наметового табору.

До складу загону увійшли сили пожежно-рятувальних підрозділів із сусідніх районів області, а також фахівці відділення водолазних рятувальних робіт, групи піротехнічних робіт, відділення радіації, хімічного та біологічного захисту і медичної служби аварійно-рятувального загону спецпризначення управління.

Чисельність зведеного загону становить 117 чоловік особового складу та 26 одиниць спецтехніки.

Як повідомляло видання "Коментарі", в цьому році Умань прийме близько 40 тисяч єврейських прочан. Євреї здійснюють паломництво в Умань кожен рік. Зазвичай вони приїздять туди за два дні до святкування Рош ха-Шана. За їх традиціям якщо це свято зустріти біля могили цадика Нахмана, яка знаходиться в Умані, то весь рік буде щасливим.

Нагадаємо, що в Умані хочуть створити центр "Другий Єрусалим", куди будуть приїжджати не тільки прочани, а де будуть також і готелі, аеропорт, лікарні.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
Джерело: https://comments.ua
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!