Головна Новини Суспільство права людини Російські спецслужби серед ночі викрали проукраїнського активіста, - ЗМІ
commentss НОВИНИ Всі новини

Російські спецслужби серед ночі викрали проукраїнського активіста, - ЗМІ

Прес-служби силових відомств РФ не коментують дану ситуацію

10 жовтня 2019, 11:10 comments2408
Поділіться публікацією:
Російські спецслужби серед ночі викрали проукраїнського активіста, - ЗМІ

У аннексированном Криму в ніч з 9 на 10 жовтня був затриманий проукраїнський активіст Олег Приходько. За попередніми даними, він був доставлений в ФСБ. Про це, спираючись на заяву екс-нардепа Едуарда Леонова, повідомляє видання "Крим.Реалії".

"Про цю ситуацію мені розповіла дочка Олега. Відомо лише те, що в середу ввечері невідомі увірвалися в будинок і відвезли Приходько в ФСБ. Йому навіть не дали можливості переодягнутися. Причини затримання озвучені не були", — зазначає Ленонов.

Прес-служби російських правоохоронних і силових відомств також не поспішають коментувати цю ситуацію. Ніяких офіційних заяв досі немає.

Варто згадати, що влітку цього року Сакський районний суд Криму оштрафував Приходько на 2 тисячі рублів за демонстрацію "нацистської символіки" – в машині у чоловіка був повішений український прапор.

Нагадаємо, раніше видання "Коментарі" повідомляло, що прикордонне управління ФСБ Росії в аннексированном Криму затримало на адміністративному кордоні з Україною двох громадян, які нібито знаходяться у федеральному розшуку.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!