Головна Новини Суспільство права людини У Росії до 12 років в'язниці засудили 72-річного українця
commentss НОВИНИ Всі новини

У Росії до 12 років в'язниці засудили 72-річного українця

Володимира Моргунова звинувачують у державній зраді

10 жовтня 2019, 12:30 comments1686
Поділіться публікацією:
У Росії до 12 років в'язниці засудили 72-річного українця

У Російській Федерації до 12 років засудили уродженця Луганської області Володимира Моргунова. Про це повідомляється на сайті Ростовського обласного суду.

Моргунов довгий час жив у селищі Чертково Ростовської області, де займав керівні посади в органах муніципальної влади. 72-річного чоловіка затримали в кінці 2018 року. Слідчі, які займалися справою Володимира, вважають, що він передавав українським силовикам "інформацію про економічну та суспільно-політичну ситуації в регіоні, а також про дислокації військової техніки та сил російської прикордонної служби в районі".

"Моргунов визнаний винним у скоєнні злочину, передбаченого ст. 275 КК РФ ("Державна зрада"), йому призначено покарання у вигляді 12 років позбавлення волі у виправній колонії суворого режиму, без штрафу, з обмеженням свободи терміном на 1 рік. Вирок може бути оскаржений в апеляційному порядку", — повідомили в прес-службі Ростовського обласного суду.

Раніше портал "Коментарі" писав, що суд ухвалив рішення заарештувати екс-нардепа Пашинського. Відповідне рішення зачитала суддя Олеся Батрин. Таким чином, суд задовольнив клопотання Державного бюро розслідувань. Суддя додала, що він буде перебувати під вартою до 4 грудня.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
Джерело: http://oblsud.ros.sudrf.ru/
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!