Головна Новини Суспільство права людини Прокурор оголосив обвинувальний акт у справі Омеляна
commentss НОВИНИ Всі новини

Прокурор оголосив обвинувальний акт у справі Омеляна

Омеляна звинувачують у недостовірної декларації

21 жовтня 2019, 12:18 comments4087
Поділіться публікацією:
Прокурор оголосив обвинувальний акт у справі Омеляна

Прокурор Спеціалізованої антикорупційної прокуратури оголосив обвинувальний акт у кримінальному провадженні за обвинуваченням колишнього міністра інфраструктури України Володимира Омеляна. Оголошення вироку пройшло на засіданні Вищої антикорупційного суду (ВАКС). Така інформація розміщена на сторінці САП у Фейсбук.

"Прокурор САП в Антикорупційному суді на черговому засіданні оголосив обвинувальний акт у кримінальному провадженні за обвинуваченням колишнього міністра інфраструктури України у декларуванні недостовірної інформації", — йдеться в повідомленні САП у Facebook.

Колегія суддів також визначилася з порядком і обсягом дослідження доказів по справі. САП повідомила, що наступне засідання суду призначили на 10:00 28 жовтня.

Нагадаємо, що екс-міністру Володимиру Омеляну інкримінують незаконне збагачення та надання недостовірної інформації в декларації про доходи.

" target="_blank">

Як повідомляв портал "Коментарі", міністр інфраструктури Володимир Омелян заявив, що Україна може звернутися з скаргою в Європейську комісію на дії Польщі.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
Джерело: "Комментарии"
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!