Головна Новини Суспільство права людини Олег Сенцов хоче створити громадську організацію і фонд
commentss НОВИНИ Всі новини

Олег Сенцов хоче створити громадську організацію і фонд

Екс-в'язень Кремля отримав премію за "незламну силу в боротьбі за ідеали свободи"

22 жовтня 2019, 08:54 comments1838
Поділіться публікацією:
Олег Сенцов хоче створити громадську організацію і фонд

Колишній політв'язень Олег Сенцов, який провів у російській в'язниці п'ять років і 7 вересня в рамках обміну полоненими повернувся додому, незабаром хоче створити свою громадську організацію. Як повідомляє видання "Крим. Реалії", вчора в Українському домі в Києві кримчанину вручили премію Ukrainian ID Awards "за незламну силу в боротьбі за ідеали свободи". Сенцов закликав не забувати про інших політв'язнів і розповів про плани на майбутнє.

Так, за словами екс-в'язня Кремля, зараз для нього відкрилося широке вікно можливостей. "Мене скрізь запрошують, я всім цікавий. Але це триватиме недовго, максимум півроку. Потім це все зменшиться, і я всім набридну", — говорить Сенцов, пояснюючи, чому вирішив створити громадську організацію. За його словами, в ній буде дуже широкий спектр громадської роботи: від правозахисних питань до культурних. Крім того, для фінансування організації Сенцов хоче відкрити фонд.

Раніше "Коментарі" писали про те, що на 25 листопада запланований візит Сенцова для виступу у Європарламенті. Очікується, що на тому ж тижні екс-політв'язень отримає премію Сахарова.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
Джерело: ru.krymr.com
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!