Головна Новини Суспільство права людини Мін'юст попросив сайт "Миротворець" не публікувати дані російських представників в ЄСПЛ
commentss НОВИНИ Всі новини

Мін'юст попросив сайт "Миротворець" не публікувати дані російських представників в ЄСПЛ

Росія розцінює публікації на "Миротворці" як тиск і залякування

29 жовтня 2019, 13:48 comments2253
Поділіться публікацією:
Мін'юст попросив сайт "Миротворець" не публікувати дані російських представників в ЄСПЛ

Міністерство юстиції України звернулося з проханням до сайту "Миротворець" не публікувати інформацію про росіян, які беруть участь у справі "Україна проти Росії" в Європейському суді з прав людини (ЄСПЛ). Відкритий лист опублікував у мережі Фейсбук заступник міністра юстиції Іван Ліщина.

У своєму пості чиновник повідомив, що уряд Російської Федерації подала скаргу до ЄСПЛ на публікації "Миротворця" щодо своїх представників. Російська сторона розглядає розкриття даних як тиск і залякування. У зв'язку з чим РФ зажадала від суду припинити розгляд українського позову.

Заступник міністра Ліщина, який займає посаду уповноваженого у справах ЄСПЛ, також не забув відзначити високий рівень довіри суспільства до центру "Миротворець" і важливість його діяльності щодо захисту суверенітету України.

" target="_blank">

Як повідомляв портал "Коментарі", первинна заява України в ЄСПЛ було подано 13 березня 2014 року. України заявила, що з 27 лютого 2014 року Російська Федерація контролює Автономну Республіку Крим, яка є невід'ємною частиною України.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
Джерело: "Комментарии"
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!