Головна Новини Суспільство права людини З ГПУ хочуть звільнити прокурора Кулика, який вів справи Фірташа та Януковича, - ЗМІ
commentss НОВИНИ Всі новини

З ГПУ хочуть звільнити прокурора Кулика, який вів справи Фірташа та Януковича, - ЗМІ

Прокурора, який вів справи топ-чиновників, хочуть "видавити" із служби у зв'язку з будівельним скандалом

13 листопада 2019, 09:50 comments1684
Поділіться публікацією:
З ГПУ хочуть звільнити прокурора Кулика, який вів справи Фірташа та Януковича, - ЗМІ

В Україні розгорнули інформаційну кампанію з "видавлювання" зі служби ГПУ прокурора Костянтина Кулика, який у свій час розслідував справи щодо топ-чиновників. Про це повідомляють розслідувачі – автори матеріалу "Стоп корупції". А приводом для звільнення став будівельний скандал: мовляв, Кулик незаконно добудував поверх над своєю квартирою.

За інформацією ЗМІ, прокурори на чолі з Костянтином Куликом ведуть справи про махінації з так званими вишками Бойка, розслідують виробництва, пов'язані з олігархами Сергієм Курченко, Дмитрієм Фірташем, а також екс-президентом Віктором Януковичем. За словами розслідувачів, під "прицілом" прокурора були власник скандальної фірми "Бурісма" Микола Злочевський, син екс-генпрокурора Артем Пшонка, Олександр і Віктор Януковичі, Юрій Іванющенко і навіть Петро Порошенко.

Тепер же, як каже сам держобвинувач, на нього чинять тиск у зв'язку з його гучними справами. А офіційним приводом для відставки може стати будівельний скандал: нібито він незаконно побудував ще один поверх над двома квартирами в ЖК на Жилянській. Зараз Кулик відстоює свою правоту у суді, намагаючись довести, що закон під час надбудови він не порушував.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
Джерело: stopcor.org
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!