Головна Новини Суспільство права людини До голодування Закревської долучилися ще 16 людей
commentss НОВИНИ Всі новини

До голодування Закревської долучилися ще 16 людей

Адвокат Євгенія Закревська, яка захищає інтереси родин "Небесної сотні", наразі важить 50 кг

29 листопада 2019, 10:30 comments2271
Поділіться публікацією:
До голодування Закревської долучилися ще 16 людей

Адвокат сімей "Небесної сотні" Євгенія Закревська, яка голодує вже восьмий день, повідомила що до голодування долучилися ще 16 людей. Про це правозахисниця написала у Facebook.

Нагадаємо, у такий спосіб Закревська вимагає прийняти зміни в закон про Державне бюро розслідувань, щоби розблокувати розслідування справ Майдану. На восьмий день голодування Закревська опублікувала фото вагів: наразі адвокат важить 50 кг. За її словами, це критична межа, адже людям з масою тіла нижче 50 кг не можна бути донорами. А Закревська зазначила, що періодично здає кров. Тому вона запропонувала тим, хто хоче підтримати її та висунуті вимоги, але не може голодувати, стати донором крові.

За інформацією Закревської, до голодування долучились і підтримали вимоги вже 16 людей, яких адвокат перерахувала у записі. Серед них потерпілі, дружина вбитого Володимира Мельничука, журналісти, учасники подій.

Крім того, Закревська схвально оцінила новину про ймовірність збільшення штату ДБР на 100 осіб, яке планується саме для створення управління у справах Майдану. Однак адвокат зазначила про загрозу, що Верховна Рада не проголосує за цей закон через правку про звільнення Романа Труби і перезапуск ДБР.

Раніше портал "Коментарі" розповідав, що 21 листопада адвокат Євгенія Закревська в прямому ефірі оголосила голодування через нерозглянуті парламентом поправки до законопроекту про ДБР.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!