Головна Новини Суспільство права людини Названі основні країни, де торгують" українцями
commentss НОВИНИ Всі новини

Названі основні країни, де торгують" українцями

Стало відомо, куди найчастіше "продають" українців

12 грудня 2019, 07:58 comments2736
Поділіться публікацією:
Названі основні країни, де торгують" українцями

Міністерство соціальної політики оприлюднило статистику країн, де відбувається трудова експлуатація громадян України, пише "Укрінформ".

За інформацією відомства, найчастіше це відбувається в Польщі, Чехії, Росії, Німеччині та Туреччини. Відзначається, що протягом року Мінсоцполітики надало статус постраждалих від торгівлі людьми 181 особі.  

Протягом вересня-листопада цього року в СБУ були спрямовані повідомлення щодо 6 випадків про можливі факти торгівлі людьми. За цей рік  статус потерпілих від цього злочину отримали 116 чоловіків, 52 жінки і 13 дітей.

Найбільше виявлено постраждалих від торгівлі людьми з 2012 року  у Харківській області — 72 особи, у Вінницькій області — 65 людин , Одеській області — 56, Дніпропетровської області — 53, Чернігівської області — 53 та Миколаївській області – 51.

Як повідомляло видання "Коментарі", В Овідіопольському районі Одеської області поліція звільнила українців, яких використовували як рабів. Поліцейські підрозділи "Крим" відпрацювали оперативну інформацію та виявили місце незаконного утримання близько 30-ти осіб, яких експлуатували як рабів.

 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!