Головна Новини Суспільство права людини У Харкові відіграють концерт у підтримку Антоненко, підозрюваного у вбивстві Павла Шеремета
commentss НОВИНИ Всі новини

У Харкові відіграють концерт у підтримку Антоненко, підозрюваного у вбивстві Павла Шеремета

Андрій Антоненко на прізвисько Riffmaster буде перебувати в СІЗО до 8 лютого

15 грудня 2019, 18:33 comments2036
Поділіться публікацією:
У Харкові відіграють концерт у підтримку Антоненко, підозрюваного у вбивстві Павла Шеремета

У вівторок у Харкові навпроти будівлі міського управління Нацполиції пройде концерт на підтримку Андрія Антоненко, який у четвер, 12 грудня, був затриманий в складі групи, яку підозрюють у виконанні вбивства відомого українського журналіста з російським громадянством Павла Шеремета. Захід анонсує відомий поет з Харкова Сергій Жадан на своїй сторінці в Facebook.

"Друзі-харків'яни. Необхідно, щоб у вівторок нас було багато. Ця справа стосується не тільки Андрія — вона стосується жахливої тотальної некомпетентності і безвідповідальності влади, ми маємо можливість зараз спостерігати", — зазначено в повідомленні.

Так, згідно анонсу концерту на підтримку ув'язненого, в якості виконавців буде присутній кілька рок-груп, відомих в Харкові і за його межами.

Нагадаємо, раніше портал "Коментарі" повідомляв, що в ході затримання та обшуків Андрій Антоненко відмовився визнавати свою провину і не став підписувати відповідного документа з підозрами.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!