Головна Новини Суспільство права людини "Справа Шеремета": адвокат вимагає у МВС спростування звинувачень проти сім'ї Грищенко
commentss НОВИНИ Всі новини

"Справа Шеремета": адвокат вимагає у МВС спростування звинувачень проти сім'ї Грищенко

Слідство визначило нові обставини у загадковій справі

18 грудня 2019, 14:50 comments2052
Поділіться публікацією:
"Справа Шеремета": адвокат вимагає у МВС спростування звинувачень проти сім'ї Грищенко

Адвокат подружжя Інни та Владислава Грищенка, яких вважають причетними у справі про вбивство Павла Шеремета, Віталій Ковальчук готує судовий позов з вимогою до МВС спростувати залучення до ліквідації журналіста сім'ю ветеранів АТО. Про це він написав на своїй сторінці в Facebook, опублікувавши нормативні акти, які відкривають нові обставини розслідування.

Зазначається, що правоохоронці затримали передбачуваного організатора замаху на івано-франківського бізнесмена Михайла Чекурака, у виконанні якого підозрюють ветеранів Інну і Владислава Грищенка. В матеріалах справи передбачуваного організатора називають "громадянином Ш.", однак до справи Шеремета він не причетний.

Ковальчук додав, що готує позов до суду з метою спростування інформації, поширеної правоохоронними органами та Міністерством внутрішніх справ, про нібито причетність подружжя Грищенко до вбивства журналіста Шеремета в ліпні 2016 року.

Нагадаємо, раніше портал "Коментарі" повідомляв, що співробітники МВС затримали групу підозрюваних у справі про замах і вбивстві відомого журналіста Павла Шеремета, яка складається з ветеранів АТО і волонтерів. Особи затриманих стали приводом для справжнього переполоху і резонансу в суспільній площині, думки розділилися: одні довіряють слідству під керівництвом глави МВС Арсена Авакова, інші переконані, що це обвинувачення несе під собою ціль дискредитувати неугодних.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!