Головна Новини Суспільство права людини Чи повернуть акції Коломойському: у Києві почалося засідання у справі "Приватбанку"
commentss НОВИНИ Всі новини

Чи повернуть акції Коломойському: у Києві почалося засідання у справі "Приватбанку"

Раніше служителі Феміди винесли вердикт - скасувати націоналізацію банку, що належав олігархові

19 грудня 2019, 10:20 comments2039
Поділіться публікацією:
Чи повернуть акції Коломойському: у Києві почалося засідання у справі "Приватбанку"

У Києві в Шостому апеляційному адмінсуді почали розглядати апеляційну скаргу України щодо рішення Окружного адміністративного суду у справі "Приватбанку". Нагадаємо, у квітні цього року служителі Феміди винесли вердикт: скасувати націоналізацію кредитно-фінансової установи, що раніше належала олігарху Ігорю Коломойському. Крім того, в жовтні в столичному Господарському суді призупинили розгляд позову Коломойського і Triantal Investments про повернення акцій "Приватбанку", поки не буде прийнято рішення по апеляції про законність націоналізації цього банку. Саме його приймуть за підсумками засідань у Шостому апеляційному адмінсуді.

Як повідомляє кореспондент порталу "Коментарі", який знаходиться в стінах суду, журналістів до зали  не запросили: засідання оголосили закритим. Згідно з реєстром судових справ, у складі колегії – судді Євген Чаку, Євген Мезенцев, а також Віталій Файдюк.

Тим часом під стінами апеляційного адмінсуду проходить мітинг. Сотня активістів вимагають не повертати "ПриватБанк" Ігорю Коломойському.


Раніше "Коментарі" повідомляли про те, що прем'єр Олексій Гончарук заявив, що Нацбанк зараз працює над законопроектом, який не дозволить повертати визнані неплатоспроможними банки їх екс-власникам. Кейс "Приватбанку", за словами Гончарука, для більшості українців є показовим. "Але ще більшу вагу цей кейс має з точки зору створення економічної загрози. Судові процеси тривають на рівні Києва і Лондона", — сказав глава уряду.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
Джерело: https://comments.ua/
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!