Головна Новини Суспільство права людини Українцям дозволили лікуватися в елітній лікарні "Феофанія"
commentss НОВИНИ Всі новини

Українцям дозволили лікуватися в елітній лікарні "Феофанія"

У "Феофанії" тепер зможуть лікуватися всі українці, а не тільки чиновники

15 січня 2020, 07:59 comments4540
Поділіться публікацією:
Українцям дозволили лікуватися в елітній лікарні "Феофанія"

Президент України Володимир Зеленський підписав указ, який відкриває доступ українцям до медичної допомоги в лікарні "Феофанія". Про це повідомляє прес-служба Офісу президента.

В указі відзначається, що протягом тримісячного строку Держуправління справами і Кабмін зобов'язані розробити комплекс заходів, які відкриють доступ громадянам до діагностики та лікування, високоспеціалізованої медичної допомоги, що надається клінічною лікарнею "Феофанія".

Нагадаємо, що в клінічній лікарні "Феофанія" раніше проходили лікування народні депутати, держслужбовці, працівники дипломатичного корпусу, а також ті, у кого були особливі заслуги перед Україною.

Як повідомляло видання "Коментарі", в 2018 році прокуратура Київської області повідомила про підозру колишньому головному лікарю лікувально-профілактичного комплексу "Феофанія".

За інформації прокуратури в квітні 1994 року між НАН України та колишнім головним лікарем "ЛПК "Феофанія" укладено договір про передачу в оренду майнового комплексу ДП "ЛПК "Феофанія" і ДОК "Ясний". Але рішення про відчуження майна дитячого оздоровчого табору "Ясний" НАН України не приймалося.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!