Головна Новини Суспільство права людини Справа Шеремета: Підозрювану залишили під арештом
commentss НОВИНИ Всі новини

Справа Шеремета: Підозрювану залишили під арештом

Суд Києва залишив у силі арешт підозрюваної у вбивстві журналіста Павла Шеремета медика Юлію Кузьменко без права внесення застави

4 лютого 2020, 03:15 comments1828
Поділіться публікацією:
Справа Шеремета: Підозрювану залишили під арештом

Печерський суд Києва залишив без задоволення клопотання захисту про зміну запобіжного заходу підозрюваної у вбивстві журналіста Павла Шеремета дитячого кардіохірурга Юлії Кузьменко. Таким чином, суд відмовив відпустити хірурга під домашній арешт.

Адвокат Тарас Безпалий заявив, що доказів його провини недостатньо, і для того, щоб продовжувати слідство на сьогодні буде досить домашнього арешту, оскільки так Кузьменко змогла б продовжувати свою лікарську практику.

У свою чергу, прокурор Сергій Зузак заявив, що Офіс генерального прокурора продовжив термін попереднього слідства у справі про вбивство журналіста Павла Шеремета до квітня поточного року. За словами прокурора, приймати рішення про направлення обвинувального акта в суд або припинення виробництва поки рано.

Раніше "Коментарі" писали, що 13 грудня Печерський районний суд міста Києва ухвалив рішення залишити його під вартою до 8 лютого 2020 року підозрювану у вбивстві журналіста Павла Шеремета медика та волонтера Юлію Кузьменко. Також ми писали, що міністр внутрішніх справ України Арсен Аваков розповів, що стало основним мотивом вбивства Шеремета.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Новини партнерів


Новини

Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!