Головна Новини Суспільство права людини МАУ спростила авіапереліт пасажирів з тваринами
commentss НОВИНИ Всі новини

МАУ спростила авіапереліт пасажирів з тваринами

Авіакомпанія збільшила вагу тварини, яке можна перевозити в салоні, до 10 кілограмів

10 лютого 2020, 16:54 comments1959
Поділіться публікацією:
МАУ спростила авіапереліт пасажирів з тваринами

"Міжнародні авіалінії України" ухвалила рішення щодо введення нових правил, що дозволяють допускати в салон тварин на два кілограми більше, ніж при минулому стандарті. Про це передає пресс-служба МАУ.

Так, з 12 лютого пасажир, який має намір здійснити політ із домашнім  улюбленцем від 8 до 10 кг, може не здавати його в багажне відділення.

"Багато хто з нас в "МАУ" мають домашнього улюбленця, деякі навіть не одного. Тому ми дуже добре розуміємо, наскільки критичними можуть бути навіть зайві 500 грамів. Відповідно, щоб перед польотом нашим пасажирам не доводилося садити "пухнастиків" на дієту або ламати голову над тим, як полегшити вагу контейнера, ми додали 2 кг до максимально дозволеної норми, що  діє в більшості авіаперевізників", — розповіли в компанії.

Відзначається, що вартість послуги залишається незмінною, але замовити її необхідно мінімум за 24 години до вильоту.

Крім того,  незмінними залишаються умови і для здійснення перельоту службових собак з господарями, які мають інвалідність. Для них не існує обмежень у вазі і габаритах, досить лише надати документ, що підтверджує їх спеціалізацію.


Нагадаємо, раніше портал "Коментарі" повідомляв, що через густий туман пасажирський літак, що здійснював переліт з єгипетського Шарм-ель-Шейха, не зміг приземлитися і був перенаправлений діспетчерами до Києва.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!