Головна Новини Суспільство права людини Колишнім ґвалтівникам і вбивцям заборонять сідати за кермо
commentss НОВИНИ Всі новини

Колишнім ґвалтівникам і вбивцям заборонять сідати за кермо

У Росії розробляють закон, який забороняє засудженим за тяжкі злочини водити транспортний засіб. Йдеться про категорії громадян, які відбували покарання за вбивство, навмисне заподіяння тяжкого шкоди здоров'ю, катування, зґвалтування і тероризм.

12 лютого 2020, 08:28 comments2125
Поділіться публікацією:
Колишнім ґвалтівникам і вбивцям заборонять сідати за кермо

У Росії з 2021 року мають намір заборонити судимим за тяжкі злочини водити таксі та громадський транспорт, пише газета "Известия".

Якщо зміни будуть прийняті, індивідуальним підприємцям і юридичним особам буде заборонено допускати до управління громадським транспортом і таксі осіб, які мають незняту або непогашену судимість за вбивство, навмисне заподіяння тяжкої шкоди здоров'ю, катування, зґвалтування і тероризм.

Зараз в РФ громадяни з непогашеною судимістю не мають права обіймати посади на держслужбі і в правоохоронних органах, вести педагогічну діяльність, працювати адвокатами і керувати підприємствами фінансового сектора, а також займатися авіаційною безпекою, охороною і приватним розшуком.

Як повідомляло видання "Коментарі", довічно засудженим видадуть ноутбуки для дистанційного навчання у вузах. Ноутбук буде виданий без виходу в Інтернет. Техніку будуть видавати в'язням якщо вони надійшли до вузу на дистанційну форму навчання.

В місцях ув'язнення є спеціально обладнані приміщення, де ув'язнені можуть користуватися Інтернетом.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!