Головна Новини Суспільство Приколи Поліція розповіла про курйозні виклики
commentss НОВИНИ Всі новини

Поліція розповіла про курйозні виклики

Правоохоронцям не доводиться нудьгувати на роботі, про кумедні випадки розповіла прес-секретар патрульної поліції

7 серпня 2019, 10:50 comments2246
Поділіться публікацією:
Поліція розповіла про курйозні виклики

Поліція виїжджає не тільки на події, що трапляються, також досить часто бувають доволі курйозні виклики. Про те, які були курйозні випадки на своїй сторінці у Facebook написала прес-секретар патрульної поліції Дніпра Людмила Копиленко.

За її словами, був момент, коли поліція виїхала на виклик, до чоловіка, який розповів про те, що він відпочивав і посварився з невідомими і ті почали його переслідувати. Вона зазначила, що поводився чоловік досить дивно, — він весь час тремтів.

"Поліцейські запитали — чи вживав він щось. Той зізнався, що курив травку і пив. Зрозуміло, поліція нікого не виявила, не було переслідувачів, тому чоловіка відвезли у відділок. У відділку чоловік продовжував ховатися від переслідувачів під лавкою, поки у відділенні на нього складали матеріал по 178 статті — "Розпивання пива, алкогольних, слабоалкогольних напоїв у заборонених законом місцях або поява у громадських місцях у п'яному вигляді", — написала вона.

Також був ще один цікавий випадок, розповіла Копиленко, а саме: у розважальному заклад пара поїла майже на 800 гривень і не хотіла оплачувати рахунок. “ Жінка лаялася і намагалася втекти, а також вона сходила по-маленькому на території в кущах, а не як усі нормальні люди в туалеті. Крім усього іншого, вона ще й образила місцевого кота Мурчика. “Вона кидала в нього взуття і вдарила. На порушницю були складені адміністративні матеріали", — зазначила Копиленко.

Вона розповіла, що один раз поліція помітила невідомого, який хотів від них сховатися в кущах. Чоловіка попросили пред'явити паспорт, який опинився з фото без печатки. За словами чоловіка, свій паспорт він втратив, а цей знайшов, тому вклеїв свій знімок.

Копиленко згадала, як було повідомлення про те, що є труп, загорнений у покривало, і приїхавши на виклик вони виявили п'яного чоловіка, який сказав: "Паааехали!" та став лізти в "Пріус". На питання: що сталося? Він не відповідав. У результаті його доставили в поліцію.

"Дзвінок про пограбування. Патруль прибуває і з'ясовує, що потерпілий Кропивницького приїхав влаштовуватися в Дніпро на роботу. Він поїхав на автовокзал і вирішив відсвяткувати. Прокинувся вже без телефону та 2 тисяч гривень. Але нібито залишилися два ноутбуки, які нібито заявник віддав в камеру зберігання. Замість того, щоб викликати поліцію, пан вирішив, що, мабуть, знайде тих, хто вкрав у нього гроші, сам. Познайомився з якимись молодими людьми, які сказали, що вони точно знають де його кривдники. Після цього всього заявник опинився вже в Діївці без телефону, грошей, квиток додому і ноутбуків. Патруль повіз бідолаху писати заяву до відділку", розвопіла вона.

Одного разу патрульні зупинили авто за порушення ПДР. Жінка-водій вела себе дивно і підозріло нервувала. Патрульні вирішили провести поверхневу перевірку, жінка миттєво почала скаржитися, що їй стало погано. Після того, як їй викликали швидку, медик у неї в нижній білизні виявив пакетик з невідомою речовиною.

"Чоловік повідомив, що невідомі особи, жінка і троє чоловіків, побили його і відібрали телефон з велосипедом. Патруль прибуває, знаходить заявника, але без побоїв, з телефоном і велосипедом. Свідки кажуть, що ніякої бійки не було, ніхто нічого у заявника не забирав, він намагався потрапити в магазин верхи на велосипеді. За те, що його не пустили, вирішив помститися дзвінком в поліцію. Заявник отримав постанову за помилковий виклик", — розповіла вона.

Також вона розповіла про випадок, коли жінка заявила про пограбування у розважальному закладі, де у неї відібрали сумку з коштовностями. Виявилося, що у заявниці та її подруги виник конфлікт з парою за місце в черзі в туалет, і ніякого пограбування не було. Усіх доправили у відділок.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
Джерело: comments.ua
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!