Головна Новини Суспільство Приколи Користувачі інтернету в ФОТОЖАБАХ висміяли організацію військового параду
commentss НОВИНИ Всі новини

Користувачі інтернету в ФОТОЖАБАХ висміяли організацію військового параду

Користувачі почали постити фотожаби в сеоцсетях

16 серпня 2019, 12:26 comments4237
Поділіться публікацією:
Користувачі інтернету в ФОТОЖАБАХ висміяли організацію військового параду

У Києві відбулася репетиція параду до Дня Незалежності України, користувачі інтернету, як зазвичай не змогли залишити без гумору цю подію.

Картинки розмістили в соціальних мережах. У групі "Хріновости" в Facebook користувачі пожартували, зазначивши, що режисером ходи до свята став екс-партнер Зеленського по бізнесу "95 кварталі".




"Керівництво країни в черговий раз міняє свої плани: на злітній смузі авіазаводу "Антонов" йде підготовка до параду звичайному форматі. Тренуються близько десяти коробок з представниками ВСУ, НГУ, ДПСУ та ДСНС. Все той же парад, але без техніки. Озброєння режисери Бадоєв і Коляденко замінять новими фішечки", — йдеться в повідомленні мережі..

Як повідомляли "Коментарі", 15 серпня на авіаційному заводі "Антонов" у Святошинському районі Києва відбулася репетиція Маршу ветеранів до Дня Незалежності.

З ранку на території заводу були присутні військові. До аеродрому приїхали працівники Держприкордонслужби, нацгвардийци і військова "швидка".

У свою чергу представники ветеранських організацій, волонтери і Союз сімей загиблих героїв анонсували проведення в День Незалежності, 24 серпня, Маршу захисників України.

Офіційні заходи до Дня Незалежності в центрі Києва пройдуть в 11:00. А з 11:00 запланований Марш захисників. Це альтернативний захід, анонсоване вже ветеранами та учасниками війни на сході України.

Нагадаємо, президент Зеленський підписав указ про святкування Дня Незалежності. Замість параду на Хрещатику пройде Хода гідності.

При цьому ветерани бойових дій мають намір провести свій альтернативний парад.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
Джерело: https://comments.ua
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!