Головна Новини Суспільство Приколи В інтернеті висміяли книгу про видатних людей Донбасу, куди увійшли бойовики
commentss НОВИНИ Всі новини

В інтернеті висміяли книгу про видатних людей Донбасу, куди увійшли бойовики

Користувачі запропонували перейменувати видання в "Палата №6 схвалює" і "Художня маячня"

2 жовтня 2019, 16:10 comments3885
Поділіться публікацією:
В інтернеті висміяли книгу про видатних людей Донбасу, куди увійшли бойовики

Днями в Донецькій філармонії відбулася гучна презентація книги "100 видатних людей Донбасу", про яку передають російські ЗМІ і журналісти окупованої території. Втім, гучна книга викликала ажіотаж серед користувачів соцмереж, адже серед "великих", крім вчених і космонавтів, виявилися і бойовики. Є в списку й "лідер" самопроголошеної ДНР Денис Пушилін, який, власне, і презентував видання.
"Це ще смішніше ніж "захаровці" у Захарченко. Ще смішніше, що у цей же список включили нікчемного Басурина. Це нелюдська потужність взагалі", — пише на своїй сторінці в "Твіттері" журналіст Денис Казанський. У коментарях під його постом – десятки інших варіантів, як можна було назвати книгу: "100 великих людей Донбасу хворої людини" "Художній маячня", "Палата №6 схвалює", "Тепер заживуть" і багато інших.

До речі, поряд з Пушиліним в книзі знайшлося місце і для бойовика Едуарда Басуріна, який є заступником командувача корпусом "Міноборони ДНР" .

Як раніше писав портал "Коментарі", сьогодні так звані лідери "ЛНР" і "ДНР" дали оцінку формулі Штайнмайера і закликали президента Володимира Зеленського до переговорів.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!