Головна Новини Суспільство Приколи Кози біля будівлі МЗС і леопард біля ботанічного саду: інтернет сколихнули курйозні фото з тваринами
commentss НОВИНИ Всі новини

Кози біля будівлі МЗС і леопард біля ботанічного саду: інтернет сколихнули курйозні фото з тваринами

Українців дуже стурбував факт наявності у киян таких домашніх улюбленців

18 листопада 2019, 22:52 comments1919
Поділіться публікацією:
Кози біля будівлі МЗС і леопард біля ботанічного саду: інтернет сколихнули курйозні фото з тваринами

Користувачів мережі інтернет сколихнули курйозні з фото тваринами. В одній з київських груп у соціальній мережі Instagram жителі столиці опублікували фото, як біля будівлі Міністерства закордонних справ паслися дві кози. Вдень раніше на сторінці з'явилися не менш вражаюче фото – біля ботанічного саду чоловік вигулював леопарда.

Користувачів соцмережі дуже вразили фото. І якщо до знімка з козами вони поставилися з гумором, то до леопардові в нашийнику – ні. Українців дуже стурбував факт наявності у киян таких домашніх улюбленців.

"Красиво жити не заборониш", "Це незаконно, купив, напевно, на чорному ринку", "Викупив у браконьєрів", "Бідна тварина" — подібні коментарі склали більшу частину всіх реакцій на фотографію.

Нагадаємо, раніше видання "Коментарі" повідомляло, що група українських стартаперів розробила QR-паспорт для домашніх тварин. Він являє собою металевий жетон з QR-кодом, який буде пов'язаний з анкетою домашнього улюбленця в базі Animal ID.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!