Головна Новини Суспільство Приколи Кораблі без унітазів соцмережі висміяли у "фотожабах"
commentss НОВИНИ Всі новини

Кораблі без унітазів соцмережі висміяли у "фотожабах"

Соцмережі висміяли пропажу унітазів з кораблів, які передала Росія

22 листопада 2019, 13:45 comments6032
Поділіться публікацією:








Кораблі без унітазів соцмережі висміяли у "фотожабах"

Після інформації про те, що російська сторона передала Україні кораблі "Нікополь" і "Бердянськ", а також буксир "Яни Капу" без розеток, плафонів і унітазів, соцмережі вирішили проілюструвати цей інцидент в фотожабах.



OxA6AwBEMrIXr7-K_KWFX_cdt.jpg

Як повідомляло видання "Коментарі", 20 листопада захоплені кораблі Військово-морських сил України (ВМСУ), які Росія повернула нашій країні, почали прибувати до Очакова Першим прибув бронекатер "Нікополь". Його буксирував малий розвідувальний корабель "Переяслав". Трохи пізніше буксир "Лідовський" притягнув "Яни Капу".

Також ми писали про те, щона бронекатері "Нікополь" повністю відсутні документація, зброя, боєзапас, а зберігалася лише артустановка. Чимало речей "зникли" з числа озброєння і військової техніки. Зокрема, установки радіостанцій, станція космічного зв'язку, надувний човен з мотором, блоки апаратури розпізнавання, вогнегасники, прилади освітлення, аварійний буй, акумуляторні батареї, камбузна плита та унітаз.

Відповідаючи на звинувачення командувача ВМФ України Ігоря Воронченка про те, що передані Росією українські кораблі "Нікополь", "Бердянськ" і буксир "Яни Капу" прибули без розеток, плафонів та унітазів, у ФСБ зазначили, що техніка була передана в нормальному стані і цей факт підтверджують відеокадри зовнішнього і внутрішнього стану судів.







Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
Джерело: https://comments.ua/
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!