Головна Новини Суспільство Приколи Справжня мавпа забігла «за покупками в супермаркет у Харкові
commentss НОВИНИ Всі новини

Справжня мавпа забігла «за покупками в супермаркет у Харкові

У торговому центрі Харкова повідомили, що мавпу зловили і з нею все в порядку

12 грудня 2019, 15:10 comments7846
Поділіться публікацією:
Справжня мавпа забігла «за покупками в супермаркет у Харкові

В один із супермаркетів у Харкові забігла справжня мавпа, чим просто привела у захват покупців. Про це повідомила місцева спільнота "ХС. Харків" у Facebook, опублікувавши відповідне відео.

Так, "атака" мавпи на супермаркет трапилася на проспекті Гагаріна, 181, де розташований один з крупних харківських торгових центрів. Очевидці в соціальних мережах написали, що магазин довелося на недовгий час закрити, щоб зловити жваву втікачку. На відео можна побачити, як мавпа снує по перегородкам у стелі, ніби на ліанах у джунглях. Покупці раптовому цирковому шоу зраділи, судячи за закадровими коментарями: "Ух, ти! Клас!".

Як розповіли кореспонденту "Коментарі" в торговому центрі, тварина втекла з контактної експозиції екзотичних тварин, яка працює на третьому поверсі. Супермаркет, до речі, знаходиться на першому. За словами співробітників, мавпу вдалося оперативно зловити і відправити на колишнє місце. Запевняють, що з твариною все в порядку.

Раніше портал "Коментарі" розповідав, що дика куниця "атакувала" Верховну Раду. Несподіваний гість вельми здивував народних обранців.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
Джерело: https://comments.ua/
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!