Головна Новини Суспільство Приколи "У мій банк граєте?": біля суду у справі "Приватбанку" двійник Коломойського влаштував шоу
commentss НОВИНИ Всі новини

"У мій банк граєте?": біля суду у справі "Приватбанку" двійник Коломойського влаштував шоу

"Санта", який пародіює манери олігарха, "обзиває" активістів і пропонує вивантажити вміст кишень в його червоний мішок

19 грудня 2019, 12:05 comments2647
Поділіться публікацією:
"У мій банк граєте?": біля суду у справі "Приватбанку" двійник Коломойського влаштував шоу

"Шо ви всі тут зібралися? Віддайте мій банк" — з такими словами на мітинг біля суду, де розглядали справу "Приватбанку", знову прибув так званий Санта-Клаус, зовні схожий на олігарха Ігоря Коломойського. Чоловіка дуже зацікавила гра "Беня", придумана активістами, під час якої вони кидають дротики і отримують шоколадні гривні. "У мій банк граєте?" — задався питанням "Санта" в образі Коломойського.

Після гри "олігарх" почав знайомитися з активістами, іменуючи деяких "гномом", "довгих" і "деточкой". Дивлячись на фотографії Ігоря Коломойського на плакатах, його двійник порадив переробити деякі: мовляв, ці знімки давно застаріли. А черговою частиною шоу стали питання до мітингувальників: мовляв, що у вас в кишенях. Зі словами "Нащо воно вам потрібно" "Санта" запропонував вивантажити телефони і вміст кишень в його червоний мішок. Як передає кореспондент порталу "Коментарі", шоу з двійником Коломойського неабияк потішило присутніх, викликавши хвилю сміху.

hWrpXseB2pEoJ2QCeMwP2HfK6.jpg

Нагадаємо, в Києві розглядали справу "Приватбанку", через що у будівлі Шостого апеляційного адмінсуду зібралися активісти з вимогою скасувати рішення попередньої інстанції. Нагадаємо, в квітні цього року служителі Феміди винесли вердикт: скасувати націоналізацію кредитно-фінансової установи, що раніше належав олігарху Ігорю Коломойському.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
Джерело: https://comments.ua/
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!