Головна Новини Суспільство Приколи Свято наближається: пес влаштував істерику через подарунок на Різдво
commentss НОВИНИ Всі новини

Свято наближається: пес влаштував істерику через подарунок на Різдво

Шестирічний Бейлі не зміг дочекатися свята і вимагав свій подарунок завиваннями

23 грудня 2019, 11:55 comments2366
Поділіться публікацією:








Свято наближається: пес влаштував істерику через подарунок на Різдво

В Мережі з'явилося кумедне відео, герой якого – пес Бейлі – вимагає свій різдвяний подарунок. Про це повідомляє видання Daily Mail.

Ролик опублікували Елісон Дір і її дочка Даніель з Великобританії. Пес породи угорська вижла буквально влаштував істерику перед святковим носком з подарунком, який приготували на Різдво. Бейлі нетерпляче підвиває і махає хвостом у відповідь на прохання господині почекати на Санта-Клауса. І чим більше Елісон просить свого вихованця почекати, поки наступить свято, тим більш наполегливо пес вимагає віддати йому подарунок.

Виявляється, традиція вітати шестирічного Бейлі є щорічною, але таку сцену він влаштував вперше. У підсумку, британки зняли носок і показали собаці, що подарунка в ньому поки немає.

Раніше ми повідомляли про те, що у Великобританії лабрадор врятував 36-річну Мію Еллері, яка впала зі сходинок у себе вдома. Жінка сильно пошкодила спину і не могла самостійно піднятися. Єдине, що залишалося Мії, — кликати на допомогу, але її криків ніхто не чув, так як дочка була в навушниках. Тоді Еллері дала команду своєму собаці по прізвисько Бентлі привести дочку. Лабрадор побіг у вітальню і буквально стягнув з дівчинки навушники. В результаті, вона одразу ж викликала швидку.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!