Головна Новини Суспільство Приколи Дебош у літаку: п'яний пасажир залишив бортпровідника без штанів
commentss НОВИНИ Всі новини

Дебош у літаку: п'яний пасажир залишив бортпровідника без штанів

В результаті бійки літак, який прямував в Чикаго, здійснив екстрену посадку

21 січня 2020, 12:25 comments1669
Поділіться публікацією:
Дебош у літаку: п'яний пасажир залишив бортпровідника без штанів

Повітряне судно компанії American Airlines, яке здійснювало рейс з Лос-Анджелесу в Чикаго, було змушене здійснити екстрену посадку. Як повідомляє видання The Sun, один з пасажирів перебрав з алкоголем і влаштував бійку, в результаті якої один з бортпровідників залишився без штанів.

Як розповіли самі пасажири, чоловік у стані алкогольного сп'яніння почав штовхати сусідні крісла ногами. Один з бортпровідників спробував заспокоїти хулігана, однак той влаштував дебош: вдарив члена екіпажу і стягнув з нього штани.

В результаті інциденту, пілоти зробили екстрену посадку в Нью-Мексико і передали агресора поліцейським. Примітно, що подорожував той не один: коли бешкетника затримували, його попутниця дозволила собі нецензурну лексику щодо копів.

На жаль, в результаті п'яної витівки постраждав не тільки бортпровідник, але і пасажири, багато з яких не встигли на стикувальні рейси.

Раніше "Коментарі" повідомляли, що авіалайнер Boeing-777 авіакомпанії Nordwind airlines, який здійснював рейс за маршрутом "Москва – Пхукет", був змушений здійснити екстрену посадку. Пілоти прийняли рішення посадити повітряне судно в Ташкенті через пасажира. Як розповіло джерело, чоловік на борту вів себе вкрай агресивно і створював загрозу безпеки польоту. В результаті, бешкетника затримали, а літак вилетів в пункт призначення через 2,5 години після дозаправки.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Новини партнерів


Новини

Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!