Головна Новини Суспільство Приколи Канадець не захотів платити дружині аліменти і спалив мільйон доларів
commentss НОВИНИ Всі новини

Канадець не захотів платити дружині аліменти і спалив мільйон доларів

Чоловік не захотів платити дружині аліменти і вирішив спалити всі свої гроші

6 лютого 2020, 14:40 comments2324
Поділіться публікацією:
Канадець не захотів платити дружині аліменти і спалив мільйон доларів

Житель Оттави Брюс МакКонвиль спалив мільйон канадських доларів, щоб не платити аліменти своїй дружині під час шлюборозлучного процесу, пише Ottawa Citizen.

За інформацією видання, під час судового засідання, МакКонвиль відмовився надавати інформацію про свої  фінанси і заявив, що він продав усе своє майно, після цього зняв з банківського рахунку більше одного мільйони канадських доларів (17,8 мільйона гривень – ред.) і спалив їх.

Однак надати докази того, що він дійсно знищив ці гроші, чоловік не зміг, тому що не було відео та інших підтверджень. За спроби приховати інформацію про майно МакКонвилль був засуджений до місяця тюремного ув'язнення, і ще йому призначили штраф.

Як повідомляло видання "Коментарі", житель Таїланду Джиравут Понгпхан покінчив із собою після того, як втратив виграшний квиток в лотерею на суму в понад мільйон доларів. Перед суїцидом чоловік написав записку з вибаченнями. Незадовго до інциденту він запросив додому родичів, щоб відсвяткувати подію, але зрозумів, що квиток втрачено. Без нього Понгпхан не зміг забрати свій виграш.

Також ми писали про те, що мешканець Волині виграв мільйон у лотерею. Поки ще не відомо, хто саме став власником мільйона. Виграшний квиток був куплений в одному з супермаркетів Володимир-Волинського.





Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!