Головна Новини Суспільство події "Дівчатка, приїжджайте": Андрій Богдан продовжує "тролити" українців з тропічних островів
commentss НОВИНИ Всі новини

"Дівчатка, приїжджайте": Андрій Богдан продовжує "тролити" українців з тропічних островів

Екс-глава Офісу президента опублікував черговий пост з видами на Сейшелах

18 лютого 2020, 17:54 comments4736
Поділіться публікацією:
"Дівчатка, приїжджайте": Андрій Богдан продовжує "тролити" українців з тропічних островів

Колишній керівник Офісу президента України Андрій Богдан знову нагадав про себе, написавши іронічний пост з тривалої відпустки вже у відставці, який він проводить на Сейшельських островах. Публікація Богдана розміщена на його сторінці в Facebook.

"Дівчатка тут таке діло)))) Приїхав на Сейшели а тут скукатища... Ніхто не хоче прилетіти в гості??? Підтримати так сказати у важку хвилину))))) А то зовсім изгоревался я))) безвладдя", — написав екс-чиновник (орфографія збережена).

Нагадаємо, раніше портал "Коментарі" повідомляв, що соціальні мережі буквально вибухнули обуренням через публікацію, в якій Андрій Богдан передає привіт українцям, яким важко через те, що у них немає грошей і вони не можуть займатися улюбленою справою. Це стало першим коментарем, який екс-голова Офісу президента зробив після відходу з посади.

Втім ще раніше багато політичних експертів помітили, що Богдан різко зник з інформаційного простору і навіть давали оцінку тому, що відбувається.

"Так, Андрій Богдан був досить активний в медійному сенсі. А тепер раптом пропав. Серед колег, дійсно, пішли чутки, що глава ВП йде, що питання його відставки (знаходиться виключно в компетенції президента) практично вирішене. Але я звик оперувати логікою. А логіка підказує, що якщо буде ухвалено рішення про відставку, ми про це дізнаємося впродовж найближчих двох-трьох тижнів. Чи може Андрій Богдан піти у відставку? Може. Як і будь-який інший. Чи є в цьому політична доцільність? Важко сказати. Якщо спочатку Богдана асоціювали з Коломойським, то останнім часом, як мені здається, це вже людина Зеленського. Думаю, незабаром, ситуація з главою ВП проясниться", — зазначав політолог Руслан Бичова в бесіді з журналістами нашого порталу.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!