Головна Новини Суспільство неймовірно 76-річну жінку до смерті заклював півень
commentss НОВИНИ Всі новини

76-річну жінку до смерті заклював півень

Літня жінка померла після нападу півня-улюбленця в Австралії. Експерти називають це "смертельним нападом півня"

10 вересня 2019, 21:00 comments4111
Поділіться публікацією:
76-річну жінку до смерті заклював півень

Повідомляється, що 76-річна жінка збирала яйця, коли домашній півень клював її ліву ногу, викликаючи значний крововилив з колапсом, а в підсумку і смертю. Розтин ноги показав, що вона була вкрита липкою засохлою кров'ю близько двох маленьких кровоточивих рваних ран, пишуть медичні експерти в журналі Forensic Science, Medicine and Pathology.

У жінки в анамнезі були захворювання, які могли вплинути на здатність її організму регулювати кров, включаючи високий кров'яний тиск або гіпертонію, також високий рівень холестерину і діабет другого типу. Крім того, у неї було варикозне розширення вен.

Хоча такі дії півня неймовірно рідкісні, автори кажуть, що тематичне дослідження показує, як навіть самі маленькі, самі безневинні тварини можуть представляти загрозу для вразливих людей, особливо в літньому віці.

"Цей випадок демонструє, що навіть відносно невеликі домашні тварини можуть нанести смертельні травми окремим особам, якщо є специфічні судинні уразливості", — пишуть дослідники.

Нещодавно видання "Коментарі" повідомляло, що вперше в світі, вченим вдалося відновити рогівку з допомогою технологій. Детальніше читайте за посиланням.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!