Головна Новини Суспільство неймовірно Батько знімав дорослішання дочки щотижня 20 років поспіль
commentss НОВИНИ Всі новини

Батько знімав дорослішання дочки щотижня 20 років поспіль

У двохвилинному ролику показано, як дівчинка виглядала від перших місяців народження аж до 20-річчя

14 листопада 2019, 00:51 comments5789
Поділіться публікацією:
Батько знімав дорослішання дочки щотижня 20 років поспіль

У Мережі набирає популярність ролик, на якому показано дорослішання дівчинки. Батько знімав її кожного тижня протягом 20 років. Про це повідомляє The Sun у своєму Twitter.

 На перших кадрах з'являється дівчинка на першому році народження. Дитина одягнена в різний одяг і демонструє різні емоції і дії: плаче, сміється, їсть, говорить і т.д. Розвиток дівчинки батько знімав аж до її 20-річчя. На відео видно, як вона поступово стає дорослішою. В соціальних мережах ролик зібрав понад 4 мільйони переглядів.


Раніше повідомлялося, що багатодітна мати народила близнюків на 23 тижні вагітності. Їх вага не досягає 500 грам. Кілька місяців близнюки знаходилися у відділенні інтенсивної терапії. Обидва хлопці народилися з хронічною хворобою легень, вони поки не обходяться без кисневих масок. Мати найменших у світі близнюків говорить, що хлопчики тільки недавно почали посміхатися і сміятися.

 Як раніше повідомляло видання "Коментарі", в Донецькій області діти, які проходять комплексну реабілітацію для осіб з інвалідністю, змогли безкоштовно відпочити. 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!